Міжкімнатні двері Hörmann – європейський стиль вашого помешкання

pasted image 0

Під час будівництва та ремонту зазвичай постає питання, які двері встановити у житлових або офісних приміщеннях.

Сучасний ринок будматеріалів пропонує безліч варіантів вітчизняного та імпортного виробництва на будь-який смак і бюджет.

Але є компанія, чий стиль виділяється одразу. Гармонійне поєднання бездоганної якості, ретельно продуманого дизайну та елітного зовнішнього вигляду, — все це про продукцію відомого німецького концерну Hörmann, бренду номер один у Європі.

Колись невеличке сімейне підприємство, сьогодні це один зі світових лідерів у виробництві товарів свого сегменту — пропускних систем. У переліку продуктів компанії:

  • Гаражні та промислові ворота.
  • В’їзні та пропускні системи.
  • Вхідні, міжкімнатні, гаражні, бокові та двері до підсобних приміщень.
  • Автоматика, електроприводи та дистанційні системи керування тощо.

Замовити необхідний товар можна на сайті компанії Hörmann Україна — офіційного представника бренду в нашій країні. Міжкімнатні двері — серед найпопулярніших позицій. Ознайомитися з наявним асортиментом та дізнатися ціни, експлуатаційні характеристики можна за посиланням в онлайн-каталозі.

Розмаїття вибору

Компанія пропонує замовникам чотири лінійки непересічних міжкімнатних дверей різноманітного дизайну. Класичні, модернові, з лакофарбовим покриттям, під дерево, зі скляними елементами чи стальними аплікаціями, — варіанти для реалізації будь-якого інтер'єрного проєкту.

  • BaseLine — лаконічні дерев’яні двері із суцільним полотном, які виконуються в одному з чотирьох варіантів поверхні: гладка ударостійка Duradecor, структурна Duradecor або натуральний шпон з імітацією деревини та глянцеве лакофарбове покриття.
  • DesignLine Concepto — дерев’яні двері з можливістю поєднувати ультраматову, лляну та рифлену поверхню у різних кольорах. Вироби стійкі до ударів та забруднень, виглядають стильно та футуристично.
  • DesignLine — розмаїття мотивів та варіантів оформлення: з тисненими або заглибленими канавками, з накладними або інкрустованими аплікаціями, з великими чи малими вставками зі скла.
  • ClassicLine — гармонія традиційності та сучасності у виробах з деревини вищої якості. Серед кількох варіацій профілювання прихильник класичних ліній знайде свого фаворита.
  • GlassLine — скляні стулкові або розсувні двері з дерев’яною коробкою внесуть у будинок атмосферу затишку та додадуть кімнаті неповторного шарму.

Які б міжкімнатні двері ви не обрали, бренд Hörmann гарантує, що вони слугуватимуть довго та надійно і стануть справжньою родзинкою вашої оселі.

Якщо ви замовляєте від 3 екземплярів, то стаєте учасником акції, яку проводить фірма з 01.06.21 по 31.08.21. Ви отримаєте у подарунок сертифікат на консультацію відомої дизайнерки інтер’єрів Вікторії Лопатіної. Онлайн-бесіда триватиме 45 хвилин. Ви почуєте поради професіонала щодо оформлення свого помешкання.

* Реклама 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: