У госпіталі помер військовий, якого у квітні збив позашляховик на переході у Львові

8c8c0c20-b7f4-459c-8b76-bbda1252824c
Фото: Військова частина А0807

Лікарі два місяці боролися за життя військовослужбовця Юрія Чорного, якого 16 квітня на великій швидкості збив водій позашляховика. 

Лікарі два місяці боролися за життя військовослужбовця Юрія Чорного, якого 16 квітня на великій швидкості збив водій позашляховика.

Про його смерть повідомили 14 червня на сторінці військової частини А0807, що у Самборі.

«З сумом повідомляємо, що 14 червня 2021 року, близько 08:45, після тривалої боротьби за життя, у військовому шпиталі помер наш побратим – старший лейтенант Юрій Чорний. 16 квітня 2021 року, під час слідування на службу, старший лейтенант Юрій Чорний у місті Львів (поблизу «Автостанції - 2») був збитий позашляховиком на пішохідному переході та отримав важкі травми.
Майже два місяці Юрій боровся за життя, військові лікарі докладали усі можливі зусилля. Але життя Юрія обірвалося», - сказано в повідомленні.

Там зазначили, що в 42-річного чоловіка залишились батьки, дружина та двоє неповнолітніх дітей — син і донька.

Додамо, трагедія сталась вдосвіта 16 квітня. У Шевченківському районі Львова керманич скоїв наїзд на пішохода. Унаслідок ДТП постраждалого з тілесними ушкодженнями шпиталізували до міської лікарні. За інформацією пресслужби Нацполіції області, 42-річний чоловік переходив дорогу через пішохідний перехід на вул. Липинського поблизу перехрестя з просп. Чорновола. Водій автомобіля «Тойота», 38-річний мешканець Львівського району, скоїв на нього наїзд. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею порушення ПДР. Тепер водію загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Юрій Чорний, зазначають у пресслужбі військової частини, закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка.

У квітні 2015 року Юрія було призвано за мобілізацію. Військову службу він розпочав проходити з посади командира взводу. Після закінчення строків походження служби за мобілізацією, старший лейтенант Юрій Чорний вирішив залишитись на військовій службі та уклав контракт. Під час подальшої служби його було призначено на посаду командира роти. У період з 2015 по 2021 роки Юрій неодноразово вирушав до району проведення операції Об’єднаних сил.
Юрій був досвідченим та грамотним офіцером.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: