Заповненість ліжок у ковідних лікарнях Львівщини зменшилася до рекордного рівня

IMG_3320-696x464

Станом на сьогоднішній ранок «коронавірусні» лікарні Львівщини завантажені на 9%.

Про це під час брифінгу розповів генеральний директор Львівського обласного госпіталю ветеранів воєн та репресованих ім. Ю. Липи Максим Прикупенко.

За його словами, зараз у лікарнях, відведених для лікування хворих на коронавірус, перебуває 414 осіб. Більшість хворих – у стані середньої важкості. У реанімації перебуває 44 людини, з них на апаратах ШВЛ – 9.

«Симптоматика суттєво не відрізняється від попереднього періоду. Загалом пацієнти перебувають у стані середньої важкості. Спостерігаємо тенденцію, що за останні 2-3 тижні суттєво зменшується кількість госпіталізацій», – зазначив він.

Найбільш заповненими наразі є Львівська обласна інфекційна лікарня, в якій перебуває 65 та Стрийська міська лікарня — 68 пацієнтів.

Водночас у семи лікарнях немає жодного пацієнта — у Львівській обласній клінічній лікарні, 8-й міській лікарні Львова, 1-й міській лікарні Львова, Жовківській центральній районній лікарні, Жидачівській центральній районній лікарні, Пустомитівській центральній районній лікарні, 1-му пологовому будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: