Через реконстукцію Чорновола зрізають тополі

547188n
Фото: tvoemisto.tv

На перехресті пр. Чорновола – вул. Під Дубом обмежили рух транспорту і розпочали розширення проїзної та пішохідної частин. Для цього зрізали тополі, які не дозволяли розширити дорогу.

Про це tvoemisto.tv повідомив директор ЛКП «Інституту просторового розвитку» Олег Шмід.

За проєктом, завдяки зрізанню дерев можна буде розширити тротуар і перемістити підпірну стінку. Оскільки ґрунт вищий за тротуар і дорогу, то під час дощу може бути зсув. На реалізацію проєкту виділили 544 тисячі грн, однак за ці кошти зроблять розширення тротуару і антикишеню з іншого боку перехрестя для того, щоб там не могли паркувати автомобілі. Кошти для зелених насаджень повинні виділити додатково, оскільки в цій сумі вони не передбачені.

«Місто має регулювати цю діяльність, бо часом дерева можуть заважати реалізації проєкту. Проектант завжди повинен думати, чи обов’язково зрізати насадження, але в цьому випадку така необхідність була», - додав Олег Шмід.

Проїзд на перехресті обмежили, однак на рух громадського транспорту ці роботи не вплинуть. Для безпеки руху пішоходів поставили обгороджувальну стінку й дорожні знаки про об’їзд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: