Львівщина отримала нові автомобілі для Швидкої допомоги

_1623921868_613x321_3_0

Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав 57 нових автомобілів швидкої допомоги.

Про це повідомляє ЛОДА.

Усі закуплені автомобілі укомплектовані за сучасними вимогами та відповідають європейським стандартам. Це автомобілі «Citroen» та «Renault Master» типу В, стандартні «швидкі», та типу С реанімобілі. Урочисте отримання автомобілів відбулося сьогодні на стадіоні Арена «Львів».

«Швидкі» розподілять пропорційно по всіх підстанціях області, відповідно до  найгострішої потреби в автомобілях відповідного класу. Вже у п’ятницю, 18 червня, нові «швидкі» заступлять на чергування.

Також на початку липня очікується поставка ще 55 автомобілів.

«Щодня до оперативної диспетчерської служби надходить понад 5 тисяч звернень, здійснюється 650 виїздів до пацієнтів для надання екстреної допомоги. Саме тому «швидкі» вкрай необхідні. Вони суттєво допоможуть нашим медикам якісно та швидко надавити медичну допомогу, — сказав у своєму вітальному слові голова Львівської ОДА Максим Козицький. — Напередодні професійного свята, хочу привітати усіх медиків. Ваша професія — це, без перебільшення, покликання. Хочу, аби кожен з вас відчував, що ваша робота оцінюється. Оцінюється вдячністю врятованих вами людей».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: