Двом міським депутатам погодили будівництво житлової багатоповерхівки

777777_19653

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво багатоквартирного житлового будинку на вулицях Кульпарківській-Садовій.

Зокрема виконком видав ТзОВ «Тібет» та ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку (будинку під літерою "Г" на генплані) з вбудованою автостоянкою, громадськими приміщеннями на вул.Кульпарківській, 96 та вул. Садовій, 2-А.

Як йшлося під час обговорення, забудовник збільшив кількість паркомісць з 51 до 87. За словами міського голови Андрія Садового, що навіть цієї кількості є недостатньо, але у майбутніх офісах поруч буде ще близько ста паркомісць. Тому всі парковки він запропонував об’єднати.

«Тоді буде до двох паркомісць на одне помешкання, що є в цьому районі критично важливо. З власниками цього комплексу вчора ми це проговорили, вони готові на ці кроки йти, тільки треба все дуже грамотно прописати», – заявив Андрій Садовий.

Нову багатоповерхівку зведуть на трьох земельних ділянках, площею 0,2012 га, 0,1187 га та 0,1474 га га. Вони перебувають у комунальній власності і призначені для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Ділянки належать до зони Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території у межах вул. Кульпарківської, вул. Садової, вул. С. Петлюри, вул. Любінської, залізничної колії.

Гранична висота будинку визначена на рівні 51,55 м. Максимально допустимий відсоток забудови земельних ділянок – 17%.

Заступником директора ТОВ «Тібет» є депутат  Львівської міської ради Остап Доскіч. Раніше він був співзасновником цієї компанії. Водночас серед власників ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» фігурує інший депутат ЛМР – Назарій Бербека. Обидва депутати належать до фракції «Європейська Солідарність».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: