Мерія погодила будівництво житлової багатоповерхівки поруч з храмом

11119_2b9af

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво багатоповерхового житлового будинку на вулиці Купальській.

Зокрема, виконком видав Костянтину Олексевичу містобудівні умови на будівництво багатоповерхового житлового будинку з вентильованим паркінгом та зблокованими з ним двома індивідуальними житловими будинками на вул. Купальській, 44, 44-А у Львові зі знесенням існуючих будинків.

Йдеться про багатоповерхівку з паркінгом та зблокованими двома індивідуальними житловими будинками на місці існуючих одноповерхових будівель, які планують знести, поруч з церквою Всіх Українських Святих ПЦУ.

«Є пропозиція, щоб перший заступник міського голови та заступник міського голови з містобудування виїхали до людей, поспілкувалися, показали, як це має виглядати. Згода церкви є, але важливо, щоб віряни також мали цю інформацію», – сказав під час засідання виконкому міський голова Андрій Садовий.

Новобудова постане на двох земельних ділянках, площею 0,0940 га і 0,0385 го, які перебувають у приватній власності та передбачені для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Земельні ділянки належать до зони Ж-5 – зона змішаної малоповерхової та багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Гранична висота будинку визначена на рівні 23,55 м. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 39,98%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: