Поліцейські затримали одесита, який влаштував стрілянину у Львові

пограбування
фото ілюстративне, з відкритих джерел

Ввечері 17 червня, поліцейський став свідком стрілянини на вул. Мартовича, неподалік відділку поліції. Правоохоронець одразу затримав 25-річного одесита, який втікав від двох львів’ян і стріляв в їхню сторону.

Про це повідомляє Нацполіція.

17 червня до 79-річної мешканки Львова зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що її донька, яка проживає у Києві, вчинила дорожньо-транспортну пригоду і для «вирішення проблеми» необхідні гроші у сумі 4 тисячі доларів США. Незнайомець зголосився приїхати до пенсіонерки за місцем проживання, на вулицю Мартовича, та забрати кошти. Жінка погодилась, проте повідомила про цю розмову своєму сину, який разом з товаришем поспішив до матері.

У квартирі пенсіонерки вони виявили зловмисника, який, побачивши незнайомих чоловіків, вибіг з помешкання на вулицю та намагався втекти, здійснивши при цьому постріл у сторону переслідувачів з невідомої зброї.

Очевидцем цього став співробітник Львівського районного управління поліції – правоохоронець миттєво оцінив ситуацію та затримав втікача. Постраждалих внаслідок події немає.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 25-річний житель Одеси. Поліцейські вилучили у нього предмет, схожий на стартовий пістолет, який скерували на експертне дослідження.

Зловмиснику  загрожує до 8 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: