У Києві затримали рейс до Ужгорода через депутата Тищенка, який знімав відеоролик

1
Скрін з відео.

У Києві затримали виліт літака авіакомпанії Windrose Airlines з аеропорту «Бориспіль» через народного депутата від «Слуги народу» Миколи Тищенка.

Той в аеропорту знімав відео в «межах інспекції».

Першим про це повідомив журналіст Віталій Глагола, який став свідком інциденту, пише Громадське.

«Виліт в Ужгород із Києва затримали, бо Тищенко знімав відео з кількох дублів. Мали вилетіти о 9:30. Зараз 9:37, а літак ще навіть не поїхав руліжною смугою», — написав він.

Водночас у пресслужбі аеропорту наголосили, що вилетів літак на 5 хвилин пізніше запланованого часу. До Ужгорода він прибув на 10 хвилин раніше, ніж планувалося.

«Затримок з вини аеропорту немає, ми працювали в штатному режимі», — уточнили в пресслужбі «Бориполя», додавши, що це зона відповідальності авіакомпанії.

Віталій Глагола також зауважив, що Тищенко під'їхав до літака не з усіма пасажирами на автобусі, а приватно, на автомобілі Державної прикордонної служби України. Ми намагаємося отримати коментар прикордонників.

Як уточнила нам речниця Тищенка Анна Лавриненко, депутат вже прибув до Ужгорода з робочою поїздкою до Закарпаття. Каже, що під час підготовки до вильоту Тищенко інспектував митницю на виїзді з Києва.

«Якщо і була затримка, то там буквально декілька хвилин. Але це все було в межах робочих заходів зроблено, щоб подивитися, як там [митниця] в Києві функціонує і як безпосередньо це функціонує вже на прильоті в Ужгороді», — пояснила вона.

Аеропорт «Ужгород» 2 червня 2021 року прийняв перший регулярний рейс з Києва після 2-річної перерви. Його виконала авіакомпанія Windrose з аеропорту «Бориспіль».

На рейсі авіакомпанія використовує 72-місний літак ATR 72-600. Windrose літає до Ужгорода щопонеділка, щосереди й щоп'ятниці за таким розкладом:

  • Київ (9:30) — Ужгород (11:30);
  • Ужгород (12:20) — Київ (14:10).

Водночас директор аеропорту визнавав, що такий розклад є незручним, наприклад, для чиновників і бізнесменів регіону для польотів до столиці.

«Ми будемо працювати з іншими авіакомпаніями для більш зручного часу, щоб люди могли вилітати вранці до Києва, розв’язувати свої питання і після обіду повертатися в Ужгород», — розповідав Коцюба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: