У Львові лікарі рятували місячного малюка, який отримав опіки від «зеленки»

204534382_3856282197834782_1095125958388843595_n

Через звичайну «зеленку» лікарня Охматдит мало не закрився на карантин.

Про це повідомили в лікарні.

У п'ятницю, о 15.00 годині, до відділення раннього дитинства (відділення для дітей до 3 рочків) привезли місячного малюка.

«Картина вразила навіть досвідчених лікарів – у дитини не було живого місця у ротику, одна суцільна рана з нальотом. Дитина навіть плакати не могла через осиплість голосу. До Охматдиту викликали інфекціоністів через підозру на дифтерію. І вже зусиллями двох команд рятували малечу», – йдеться у повідомленні.

Педіатри обстежили дитину, маму опитували довго і уважно, але все одно було незрозуміло, що сталося. Головний «підозрюваний» – дифтерія. А це означає, що лікарню зачиняють на карантин.

«Завідувачка відділення Оксана Короляк звернула увагу на щось зелене на столі. «Це що таке?» - запитала вона маму, показуючи на «дурника». Мама малюка не розгубилася і розповіла, що місцевий педіатр рекомендувала капати «зеленкою» від молочниці на цей дитячий девайс. Сказати, що у педіатрів був шок – це нічого не сказати… От що викликало опік!» – повідомили у лікарні.

Виявляється, від частого застосування «зеленки» малюк отримав сильний опік слизової. А з цим уже легко впоралися лікарі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: