У Львові створили школу штучного інтелекту

banner

22 червня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка стартувала літня англомовна школа технологій штучного інтелекту Аrtificial intelligence technology: summer school, що організована спільно з IT-компанією GlobalLogic.

22 червня, у Львівському національному університеті імені Івана Франка стартувала літня англомовна школа технологій штучного інтелекту Аrtificial intelligence technology: summer school.

Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Наступні два тижня близько 200 студентів слухатимуть лекції та поспілкуються на актуальні теми з представниками провідних IT-компаній.

Всі студенти школи матимуть можливість попрацювати над командними проєктами під керівництвом менторів-фахівців, а після завершення навчання отримають іменні сертифікати, які підтверджуватимуть здобуття відповідних знань і навичок. Більше того, найуспішніший проєкт отримає шанс на реалізацію у реальному житті.

24 червня та 1 липня буде проведено також дві цікаві дискусії. Перша з яких буде присвячена викликам та перспективам штучного інтелекту в Україні, під час неї учасники обговорять концепцію розвитку штучного інтелекту в Україні, стан формування програм використання штучного інтелекту на рівні регіону та ін. А друга – впливу технологій штучного інтелекту на освітній процес, зокрема як вплине розвиток штучного інтелекту на освіту, якого фахівця потребує індустрія в напрямі штучного інтелекту та яким має бути зміст програм, що готуватимуть відповідних фахівців.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: