У селі Страдч відбудеться традиційна всеукраїнська проща

Страдч-1-640x400

26 червня 2021 року відбудеться проща у селі Страдч, присвячена Дню пам'яті Страдецьких Блаженних священномученика Миколая Конрада та мученика Володимира Прийми, а також Дню мирянина УГКЦ.

26 червня 2021 року відбудеться проща у селі Страдч присвячена Дню пам'яті Страдецьких Блаженних священномученика Миколая Конрада та мученика Володимира Прийми, а також Дню мирянина УГКЦ.

Про це повідомляє Яворівська районна державна адміністрація.

Вчора, 22 червня, відбулася підсумкова виїздна нарада з питань підготовки до Всеукраїнської прощі в селі Страдч.

Під час зустрічі обговорили питання завершення обкосу трав, утилізації кущів, заміну лавок, встановлення сповідалень, забезпечення питною водою та харчуванням у день прощі, схеми розташування медичного пункту, біотуалетів, паркування автомобілів, організації торгівлі, необхідності дотримання карантинних норм та засобів індивідуального захисту.

Також наголосили на роботі правоохоронних органів, пожежної та медичної служб у день служби. Визначили місце розташування екрану та необхідної техніки для трансляції урочистої Божественної літургії.

Варто зазначити, що цього року відзначаємо 80-річницю від дня мученицької смерті, а також 20-ту річницю від беатифікації Страдецьких Блаженних, яка відбулась під час історичного візиту Святого Папи Івана-Павла II в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: