Лоукостер з Саудівської Аравії запустить нові маршрути до Львова

flynas
Фото з відкритих джерел.

Лоукостер з Саудівської Аравії Flynas в липні відкриє ще два маршрути до Львова і буде виконувати їх на одному літаку.

Про це повідомляє Avianews.

Польоти з аеропортів Джидда і Ель-Касім авіакомпанія почне 7 липня з частотою два рази на тиждень - по середах і неділях. Літати буде до 1 вересня включно.

Авіалайнер Flynas буде вилітати з Джедди, далі сідати в Ель-Касимі. Зупинка складе 40 хвилин без висадки пасажирів. За цей час в аеропорту посадять на борт інших пасажирів, після чого літак вже вилетить до Львова.

У зворотному напрямку маршрут аналогічний. Літак вилетить зі Львова і приземлиться в Ель-Касимі. З нього вийдуть пасажири, які слідували в цей аеропорт, після чого авіалайнер продовжить шлях з пасажирами, яким потрібно в Джедду.

Квитки на нові рейси продаються за ціною $ 650 в обидва боки з урахуванням перевезення тільки 7 кг ручної поклажі. Якщо вибрати тариф з багажем, він буде коштувати більше.

Висока вартість квитків зумовлена тим, що на ринку польотів між Саудівською Аравією та Україною немає конкуренції. В результаті цього прямі рейси навіть за такою ціною виявляються більш вигідними як за ціною, так і по часу в дорозі в порівнянні з рейсами з пересадками.

За прогнозами, основними клієнтами нових маршрутів до Львова стануть піддані Саудівської Аравії, для яких президент України Володимир Зеленський скасував візи. Вони вже зараз приїжджають на захід України, використовуючи Київ як проміжний пункт.

При цьому подорожі для українців в Саудівську Аравію досі ускладнені - необхідно отримувати візу і проходити 7-денний карантин по прильоту в спеціальних готелях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: