На десять років можуть відправити за ґрати керманича з Яворова, який на смерть збив людину

дтп стрий
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

На Львівщині судитимуть 28-річного чоловіка, який будучи напідпитку, скоїв наїзд на пішохода, який від отриманих травм помер до приїзду карети «швидкої».

Про це повідомили у пресслужбі обласного управління Нацполіції України.

Ідеться про ДТП тримісячної давності: 19 березня о 21.00 на автодорозі «Львів-Краківець» водій «Фольксвагена Пасат», 28-річний житель міста Яворів, керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, скоїв наїзд на 53-річного мешканця Яворівського району, який переходив проїзну частину освітленим нерегульованим пішохідним переходом. Від отриманих внаслідок наїзду травм пішохід помер на місці події.

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що водій автомобіля «Фольксваген Пасат», яким було скоєно наїзд, керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Під час медичного освідчення у крові водія, 28-річного жителя міста Яворів, було виявлено 0,58 проміле алкоголю. Окрім того, він порушив низку інших вимог Правил дорожнього руху, що й спричинило дорожньо-транспортну пригоду.

Водію було повідомлено про підозру. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: