На Львівщині судитимуть водія, який спричинив смертельну ДТП

beaa8f2-ffbbd97-5f1cd5c-dtp

На Львівщині слідчі повідомили про підозру водію, який порушив правила дорожнього руху, після чого один з пасажирів загинув, ще  двоє травмовані. 

На Львівщині слідчі повідомили про підозру водію, який порушив правила дорожнього руху, після чого один з пасажирів загинув, ще двоє травмовані.

Про це повідомляє Націальнальна поліція Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 червня 2018 року на трасі «Київ-Чоп».

Під час ДТП водій автомобіля «Opel Vectra», 40-річний мешканець міста Золочів, їхавши трасою «Київ – Чоп» порушив вимоги правил дорожнього руху, перевищив дозволену швидкість руху та на нерегульованому перехресті  зіткнувся з автопоїздом «VOLVO FN».

Внаслідок один з пасажирів «Opel Vectra» отримав тяжкі ушкодження, що спричинили його смерть. Ще двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження.

Слідчі  відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини повідомили водію «Опеля» про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: