На Львівщині повінь може знести міст

mist11111111

Комісія з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу сьогодні, 24 червня, повторно звернулася до ЛОДА щодо аварійного дерев’яного мосту

через річку Дністер між селами Поляна і Монастирець Комарнівської територіальної громади.

Про це повідомляє Львівська обласна рада.

Як розповів перший заступник голови комісії Тарас Чолій, депутати рекомендують голові Львівської ОДА скликати комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для здійснення відповідного обстеження мосту і визначення його аварійно небезпечним.

«Також закликаємо вжити необхідних заходів задля недопущення виникнення надзвичайної ситуації через руйнування старого дерев’яного мосту та невідкладно забезпечити встановлення тимчасового мосту для можливості проїзду транспорту. А головне – необхідно завершити будівництво нового мосту», – зауважив Тарас Чолій.

Депутат обласної ради Катерина Кеньо наголосила, що цьогорічну повінь міст уже не витримає, тому буде загроза затоплення сіл.

«Уже в липні у результаті паводків тут може статися лихо. Тому треба якнайшвидше братися за будівництво мосту», – підкреслила Катерина Кеньо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: