У Львові відкриється РадіоГараж

radiogarage-10308add

РадіоГараж - це простір для взаємодії технологій, звуків та мистецтва, який незабаром відкриється у Львові.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Це буде місце, де відбуватимуться виставки, створюватимуться й експонуватимуться мистецькі інсталяції, проводитимуться майстерні, дискусії й освітні програми. Медіаархеологія, радіотехніка, звукове і мультимедійне мистецтво, цифрова безпека, програмування, Arduino та безліч іншого.

«2 роки тому Львівське радіо отримало друге дихання. Саме завдяки депутатам і громаді Львова було створено комунальне підприємство і таким чином історія Львівського радіо не зупинилася на її 89-му році. Історія Львівського радіо — це не тільки історія Львова, а й історія України — рівно 70 років тому, 30 червня — коли у Львові було проголошено Акт відновлення української державності — в будівлі Львівського радіо 3 дні діяла радіостанція ім. Євгена Коновальця», — зазначено у дописі.

РадіоГараж також буде організовувати виходи у місто для дослідження неочевидних звукових середовищ і феноменів архітектури міста - від електромагнітних полів до звукових краєвидів.

Одним з перших проєктів РадіоГаражу стане виставка «Тільки у Львові», присвячена історії Львівського радіо в полікультурному середовищі міста, і відкривається у липні.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: