У Свірзькому замку відбудеться другий конкурс арт-інсталяцій

Attachment-1-52

У межах третього Міжнародного фестивалю архітектури та мистецтв «ВЕЖА  3.0» з 1 по 4 липня у Свірзькому замку відбудеться конкурс мистецьких інсталяцій.

Про це повідомляє Департамент архітектури та містобудування Львівської ОДА.

Його підсумки підіб’ють в останній день фестивалю, а переможці поїдуть у навчальну мандрівку в Швейцарію.

Основна програма фестивалю буде відбуватися у Львові. А крім львівських лекцій, конференцій, дискусій, майстер-класів, виставок та екскурсій, у паралельній програмі – конкурс арт-інсталяцій, котрі команди архітекторів і дизайнерів впродовж трьох днів будуть створювати на території Свірзького замку.

«Для участі у конкурсі вже зареєструвалися 12 осіб. Це і відомі архітектори та дизайнери, і талановиті студенти, яких ми відібрали. Один із архітекторів навіть спеціально прилітає з Дубаї. Відтак, ми сформували три команди. Кожна з команд матиме свого тьютора, і впродовж трьох перших днів фестивалю вони проживатимуть у Свіржі та творитимуть свої арт-об’єкти, в яких мають відобразити, як вони художньо уявляють свою незалежність. А четвертого липня, можна сказати, весь наш фестиваль змінить локацію на Свірж. Тут ми підіб’ємо підсумки конкурсу. Але також тут відбудеться дуже цікава завершальна частина основної програми - лекції спеціальних гостей та театральна вистава», – розповідає архітектор, член обласної спілки архітекторів та керівник оргкомітету фестивалю Богдан Гой.

Шанс позмагатися у креативності архітекторам та дизайнерам фестиваль «Вежа» дає вдруге. Крім цікавого творчого процесу та можливості завоювати головний приз, учасники мають нагоду провести кілька незабутніх днів в одному з найромантичніших замків Львівщини.

«Оцінюватиме роботи конкурсу інсталяцій міжнародне журі. А команда-переможець поїде у п’ятиденну навчальну мандрівку до Швейцарії (Цюріх), до одного з партнерів Фестивалю – компанії Swisspearl» – розповідає директорка департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА Олена Василько.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: