На Львівщині затримали нелегалів з Туреччини

ннн
Фото: ДПСУ

Трьом вихідцям із Туреччини довелось добровільно покинути територію України. Вони були затримані під час спроби незаконного перетину українсько-польського кордону.

Про це повідомляє ДПСУ.

Це вже другий випадок затримання нелегалів з Туреччини прикордонниками Львівського загону на ділянці відділу «Шегині» за поточний тиждень.
Інформацію про появу у прикордонні чужинців надали оперативні співробітники Львівського загону.

Згодом, у взаємодії з прикордонними нарядами відділу «Шегині», за допомогою безпілотного літального апарату було відстежено їхній рух до державної межі. А вже за декілька хвилин охоронці кордону наздогнали та затримали трьох чоловіків, які пред’явили прикордонникам паспорти громадян Туреччини. Затримані зізналися, що мали на меті потрапити на територію ЄС, де планували влаштуватися на роботу та легалізуватися.

Як результат, рішенням української Феміди, правопорушників було притягнуто до адміністративної відповідальності зі сплатою штрафу по 8500 гривень. Також іноземці отримали заборону в’їзду на територію нашої держави терміном 3 роки і у добровільному порядку покинули межі України авіарейсом «Львів-Стамбул».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: