У Львові відкрили виставку Владислава Шерешевського «Holiday»

206364135_3647968355429216_941863351353564678_n

з 24 червня по 11 липня цього року у виставкових залах Палацу Лозинського експонуватиметься виставка Владислава Шерешевського “Holiday”.

Про це повідомляє Львівська національна галерея мистецтв імені Б.Г. Возницького.

"Наскільки важко дивитись на світ крізь призму посмішки, коли за час нашого швидкоплинного життя навколо руйнуються тоталітарні країни, вирують спустошливі війни і світ «накриває» хвиля небаченої за масштабами пандемії? Так, це нелегке завдання, але із ним на всі 100 справляється неповторний Майстер сатирично-іронічного жанру в візуальному просторі нашої щедрої на гумористичні таланти країни – Вдадислав Шерешевський!, - зазначає доцент Київського національного університету імені Тараса Шевченка Світлана Стоян.

Твори Владислава вражають своєю майстерністю і неймовірно глибоким психологізмом. Його насамперед цікавить людський образ, він ніби зазирає в душу своїм персонажам, згодом ніби виліплюючи їхні обличчя розмашистими мазками, створюючи живописно-об’ємне зображення на площині.

Спокусливість, віртуозно підкреслена розмитими фарбами, що приховують те, що необхідно приховати, й роблять натяк на тому, що ледь, ледь проявлено — у цьому криється сутність художника і його непересічного таланту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: