Історичний матч Швеція – Україна на Євро-2020: де у Львові подивитись футбол

Збірна

Уперше в історії збірна України вийшла з групи й зіграє на стадії плей-офф Чемпіонату Європи.

24 канал підготував підбірку фан-зон у Львові, де можна подивитись футбол на великому екрані.

Окрім трьох великих фан-зон, футбол у Львові транслюють майже у кожному пабі. Зокрема, матч Україна – Швеція можна буде переглянути у Cantona Pub, «Корзо», кількох пабах «Правда» та низці інших закладів. Проте зауважте, що столики слід бронювати завчасно.

Фан-зона Lviv Fan Festival

Фан-зона Lviv Fan Festival розташована на концертному майданчику ENNIO Event Square. Для комфортного перегляду матчів тут встановили 3 великі екрани.

Також на Lviv Fan Festival фанати футболу можуть купити їжу чи напої. Для найменших відвідувачів передбачені ігрові зони. Окрім цього, тут працює лаунж зона та VIP-бар.

Де знайти: вулиця Джерельна, 22.

Вартість квитка: звичайний квиток – 50 гривень, квиток у VIP-зону – 200 гривень.

Фан-зона біля університету Франка

Головна львівська фан-зона розташована у центрі міста біля університету імені Івана Франка. Для перегляду матчів тут встановили зручні вуличні меблі та великий екран.

Окрім цього, вболівальники у перерві між таймами зможуть придбати щось попоїсти на кількох фудкортах. Для футбольних фанатів, які прийдуть сюди з дітьми, встановили фотозони. Там можна пограти у настільний футбол та скористатись послугами аквагриму.

Де знайти: вулиця Університетська, 1.

Вартість квитка: безкоштовно.

Фан-зона на стадіоні «Україна»

На стадіоні «Україна» також облаштували велику фан-зону. За словами організаторів, футбольна атмосфера стадіону чи не найкраще допоможе зануритись у гру української збірної.

Для перегляду матчів Євро-2020 на стадіоні встановили найбільший LED-екран на Заході України. Також вболівальники зможуть взяти участь у конкурсах та насолодитись холодними напоями та смачними закусками. Окрім цього, відвідувачі додатково отримають на вибір 0,5 літра пива, квасу або води.

Де знайти: вулиця Липова Алея, 5.

Вартість квитка: звичайний квиток – 50 гривень, квиток у VIP-ложу – 100 гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: