Рокірування на Галицькій митниці: Андрія Колобродова замінив Ілля Ніжніков

1
Фото з відкритих джерел.

Сьогодні в.о. начальника Галицької митниці Держмитслужби Андрій Колобродов залишив посаду, його замінив новопризначений начальник Ілля Ніжніков.

Про це повідомляє Галицька митниця.

«Дякую всім працівникам Галицької митниці за співпрацю, за те, що кожен старанно виконував свої обов’язки і прагнув до кращого. Впродовж трьох місяців  на цій посаді я зустрів багато висококласних фахівців і порядних людей. Ми працювали, як один злагоджений механізм. То ж бажаю всім і надалі тримати таку ж високу планку, як в період з квітня по червень, коли завдяки спільним зусиллям показники Галицької митниці з наповнення держбюджету постійно зростали, і сягнули відмітки майже 110%. А це -  близько 3 мільярдів гривень в місяць. Така ж позитивна оцінка стосується й  інших напрямків діяльності Галицької митниці», – сказав, підсумовуючи результати  роботи на посаді в.о. начальника Галицької митниці Держмитслужби, Андрій Колобродов.

Також Андрій Колобродов побажав новопризначеному начальнику Львівської митниці Іллі Ніжнікову наснаги, успіхів та нових звершень у роботі митниці нового формату -  єдиної юридичної особи.

Нагадаємо, Ілля Ніжніков, який працював начальником управління боротьби з митними правопорушеннями Державної митної служби України, переміг у конкурсі на посаду начальника Львівської митниці.

Ілля Ніжніков – син академіка Михайла Ніжнікова, колишнього заступника керівника Головного організаційного управління Апарату Верховної Ради України – завідувача відділу організаційного забезпечення пленарних засідань Верховної Ради України. Сьогодні він радник голови ВР Дмитра Разумкова.

Марина Білоноженко – суддя Черкаського окружного адміністративного суду – вказана як особа, з якою спільно проживають, але не перебувають у шлюбі.

Згідно із декларацією, родина Ніжнікова володіє земельними ділянками загальною площею 2134 кв м, одна з яких площею 344 кв м у Лівадії в окупованому Криму. Крім того, у власності сім’ї 6 житлових будинків і квартир загальною площею 689 кв м. один з будинків теж знаходиться на анексованому півострові, у Слов’янському.

Дружина Іллі Ніжнікова також задекларувала ікони і ювелірні вироби. Родина має у власності три автомобілі BMW: BMW 528i зареєстрований на брата Іллі Ніжнікова Олексія і два BMW Х5 (2011 і 2016 років) у власності Марини Білоноженко.

У листопаді 2020 року Галицька митниця, діяльність якої поширювалася на три західноукраїнські області, припинила своє існування. Унаслідок реорганізації утворено Львівську митницю. Очікується, що Львівська митниця офіційно розпочне роботу 1 липня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: