У Львові відбудеться екофестиваль

185336767_4193051887425121_9202334662270999851_n

3-4 липня вібдудеться щорічний фестиваль Zero Waste Fest, де гості заходу зможуть відвідати ярмарок, на якому буде представлено 40 екобрендів.

Про це повідомляють організатори у соцмережах.

Фестиваль розпочнеться в Міжнародний день відмови від пластикових пакетів, тому ця тема буде головною на Zero Waste Fest 2021.

Упродовж двох днів у «просторі спілкування» гості фестивалю зможуть отримати поради від фахівців про практики свідомого споживання і життя без відходів.

В ярмарковій зоні фестивалю кожен зможе підібрати собі торби і торбинки, посуд, декор, натуральну косметику, одяг тощо з близько півсотні zero waste брендів. Під час фестивалю гості також зможуть дати нове життя старим речам — взяти участь у гаражному розпродажі, віддати одяг потребуючим, навчитись робити торби чи килимки з старих футболок на одному з 15-ти майстер-класів.

Окрім виставки, у програмі — покази фільмів, екскурсії, зустрічі з дизайнерами про sustainable fashion та кава для екопідприємців. Також на фестивалі можна буде здати папір, пластик і метал на переробку; батарейки й ртутовмісні лампи - на утилізацію.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: