У Львові відкрили ательє «Для жінок, про жінок, жінками створено»

205607721_3903182583143297_2215627884021297040_n

У Львівському палаці мистецтв відбувся захід «Butterfly Opening» з нагоди відкриття соціального ательє, яке працевлаштовує жінок, котрі постраждали від домашнього насильства.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Ательє «Butterfly» буде надавати послуги у сфері пошиття одягу, текстилю, в’язаних та вишитих виробів, також в ательє створені можливості для саморозвитку жінок : організовуються тренінги, особисті супервізії і частину прибутку ательє спрямовуватиме на заходи благодійного фонду «Батерфлай» щодо підтримки жінок та дітей, які постраждали від домашнього насильства.

Мета заходу - подолати стереотип, що жінки, які потрапили у складні життєві обставини не можуть створити якісний, трендовий продукт, започаткувати новий напрямок у розвитку моди, і при цьому максимально задовольнити запити масового споживача.

«Соціальне ательє «Butterfly» - це приклад соціального підприємництва, місією якого є створення робочих місць для жінок, які постраждали від домашнього насильства. Адже часто жінка не йде від кривдника саме через матеріальну залежність від нього. Тобто основний акцент у роботі соціального ательє робимо саме на профорієнтацію та працевлаштування таких жінок», - розповідає співвласниця бренду.

Перед запуском першої колекції, жінки, які постраждали від домашнього насильства, взяли участь в арт-терапії, тому малювали картини про людські цінності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: