У Польщі чоловік накинувся на відпочивальників, бо почув, що вони розмовляють українською

iiqhZ2xwFIIuFUgXJKnFlrplngtMWPoB_wmgallery

Минулої неділі, 27 червня, у Познані на групу українців накинувся п’яний поляк. Є один постраждалий.

Про це повідомляє epoznan.pl.

Інцидент стався на пляжі Стшешинського ставу. Тут відпочивала група українців, до яких почав чіплятися місцевий чоловік після того, як почув, що вони розмовляють українською. Він підбіг до відпочивальників і вдарив одного ногою в голову, після чого той знепритомнів. Натомість нападник почав тікати, але його затримали інші відпочивальники. На місце події прибула водна поліція.

«Поліцейським відділення водної поліції, що рухалися на човні, повідомили відвідувачів пляжу, які почали махати їм і показати місце, де лежить непритомний побитий чоловік. Йому надали медичну допомогу. Коли постраждалий опритомнів, то пояснив, що на нього напав чоловік, який вигукував гасла на основі національності. Цей агресивний чоловік покинув місце події, але його зупинили відпочивальники, які побачили інцидент. Ніякого тесту на алкотестер не проводили, але пахло алкоголем», – розповіла Марта Мрож з поліції міста Познань.

Наразі затриманий перебуває під вартою. Його допитають і оголосять про підозру. Постраждалий українець був доставлений до лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: