Як пройшло ЗНО-2021

35f8zndduboscvteqkjn

Найпопулярнішими предметами ЗНО - 2021 стали українська мова і література, історія України та математика. Останній предмет не склали близько 32% абітурієнтів.

Найпопулярнішими предметами ЗНО-2021 стали українська мова і література, історія України та математика. Останній предмет не склали близько 32% абітурієнтів.

Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

У МОН підтвердили, що найгірший результат був з математики — 32% не склали тестування. Шкарлет заявив, що не пов'язує такий результат із пандемією, адже: «проблеми були із завданнями для 6, 7 та 8 класів».

Загалом зареєстровані учасники ЗНО обрали 1 533 676 тестувань. На тестування з української мови і літератури з'явилися понад 222 тисячі учнів, з української — понад 68 тисяч, з математики — понад 244 тисячі, історії України — понад 203 тисячі. Найменш популярними стали іспанська, німецька та французька мова — їх складали менше двох тисяч вступників. На англійську прийшли понад 129 тисяч абітурієнтів. Під час основної сесії ЗНО працювали 6750 пунктів тестування та 104 778 аудиторій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: