У Львові провідні українські й іноземні лікарі поділяться досвідом лікування дитячого сколіозу

1
Фото з архіву.

Зустріч медичних експертів відбудеться 1 та 2 липня задля обміну досягненнями і досвідом, які допоможуть покращити методи лікування.

Подія буде корисною не лише лікарям, а й батькам, які хочуть бути обізнаними про лікування хребта у дітей.

«Українці мають підвищувати звичку стежити за здоров’ям хребта у дітей і розуміти, що є патології, які неможливо усунути, наприклад, масажами», – розповідає професор Анатолій Левицький, президент громадської організації «Всеукраїнська асоціація дитячих ортопедів-травматологів».

Експерти відкрито поділяться здобутками і проблемами не тільки в хірургії деформацій (сколіозу), а й щодо інтраопераційного моніторингу, проблеми анестезії та харчування, післяопераційного періоду і реабілітації. Тому цей захід зацікавить різноманітну аудиторію.

Зустріч медичних експертів відбудеться у Львові в Modern Art Hotel під патронатом ГО «Всеукраїнська асоціація дитячих ортопедів-травматологів» та Польської асоціації спінальної хірургії і порушуватиме передусім проблему хірургічного лікування сколіозу, виявленого у ранньому віці, та нервово-м’язового сколіозу.

Серед учасників відомі експерти: Анатолій Левицький, Андрій Мезенцев, Дмитро Петренко, Ігор Курілець, Марек Трок (Польща), Мартін Репко (Чехія), Мілан Філіпович (Чехія).

До події зможуть долучитися онлайн всі охочі.

Детальна програма та реєстрація – за посиланням https://zoom.us/webinar/register/WN_bohmj8fQQfeiY1UUtYSOxg

Контактний номер телефону:  095 2833805.

Нагадаємо, ІА Дивись.info розповіла історію дівчинки Насті Чупило, якій поставили діагноз – сколіоз і через хворобу її хребет сильно вигнувся та утворив на спині горб. Лікарі прооперували Анастасію, закріпивши її хребет впеціальною титановою системою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: