Львівська міськрада продала магазин на вул. Франка за 5,2 млн грн

1 (4)

Управління комунальної власності Львівської міської ради з аукціону продало приміщення магазину на вул. Івана Франка, 89 за 5,2 млн грн. До 2022 року ці приміщення орендуватиме фірма, що продає алкогольні напої.

Про це пише Zaxid.net з посиланням на Prozorro.Sale.

Нежитлові приміщення першого поверху загальною площею 82,7 м2 виставили на продаж 2 червня зі стартовою ціною 4,9 млн грн. У будинку №89 на вул. Івана Франка, 89, який є пам’яткою архітектури місцевого значення, тривалий час працює продуктовий магазин.

Аукціон відбувався 1 липня на сайті публічних продажів Prozorro. Sale. Участь у аукціоні взяли двоє покупців. Найвищу ціну – 5,2 млн грн – запропонувало ПП «Фірма "Престиж-Сервіс"». Вартість одного квадратного метра при цьому становить понад 63 тис. грн або 2,3 тис. доларів США. Управління комунальної власності ЛМР повідомило компанії про намір підписати договір купівлі-продажу.

До червня 2022 року приміщення на вул. Івана Франка, 89 орендує ПП «Міська оренда», що займається продажем алкогольних напоїв. До кінця оренди новий власник має зберегти в приміщенні магазин.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, директором та власником ПП «Фірма «Престиж Сервіс»» є львів'янин Ігор Цільник. Йому також належать компанії ТзОВ «Овація» та ПП «Альянс Сервіс». ТзОВ «Овація» володіє низкою магазинів із продажу алкогольних напоїв у Львові. Інша фірма Ігоря Цільника у 2018 році отримала дозвіл на реконструкцію закинутої будівлі на вул. Городоцькій, 286б під офісний центр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: