На аварійній ділянці львівської вулиці хочуть реорганізувати рух

vulitsya-stusa
Ілюстративне фото, з відкритих джерел

У Львові мають намір змінити організацію дорожнього руху на вулиці Стуса, неподалік зупинки «Стадіон Україна» та перехрестя з вулицею Липова Алея, зважаючи на аварійність цієї ділянки.

Проєкт нової схеми ОДР, запропонований управлінням транспорту міськради, винесли на громадське обговорення, повідомляють у пресслужбі відомства.

«Ця ділянка характеризується значною аварійністю. Найпоширеніші види ДТП це ДТП між авто при виїзді з вул. Липова Алея та в районі трамвайної зупинки «Стадіон Україна», ДТП з трамваєм навпроти виїзду з вул. Липова Алея та наїзд на пішохода на нерегульваному пішохідному переході», - сказано в повідомленні.

Перед прийняттям остаточного рішення комісія вирішила представити цю схему до широкого обговорення, особливо для мешканців, які проживають поруч.

Запропонована схема покликана візуально звузити проїзну частину для стимулювання водіїв не перевищувати швидкість, зробити проблемні місця (виїзд з вул. Липова Алея та місця розвороту) безпечнішими та найголовніше підвищити безпеку на пішохідному переході до трамвайної зупинки.

Ескізна схема ОДР вулиці Стуса у Львові

Усі зміни виконуватимуться за допомогою дорожньої розмітки та знаків (окрім прибордюрних острівків безпеки). Також на пішохідному переході за наявності фінансування буде встановлено світлофорне регулювання. Всі ці заходи повинні зберігати життя і здоров'я людей та допомогти уникнути затримок руху пов'язаних з частими ДТП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: