У Львівські області відбувся моніторинг пунктів вакцинації

602255ffae5ac91b750d0e24
Фото з відкритих джерел.

У Львівській області відбувся моніторинговий візит з питань вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 у відповідь на пандемію COVID-19 в Україні у 2021-2022 роках.

Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я ЛОДА.

Робоча група, у складі представників Міністерства охорони здоров’я (МОЗ), Національної служби здоров'я України (НСЗУ), Національної технічної групи експертів з питань імунопрофілактики (НТГЕІ), представники Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Представництва Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) в Україні, ознайомилась з проведенням вакцинальної кампанії в області. Відтак, були оглянуті пункти вакцинації та склади з імунобіологічними препаратами.

Представники моніторингового візиту мали змогу поспілкуватись з медиками та ознайомились з технічною частиною процесу вакцинації, вивчали документи щодо логістики вакцинальної кампанії. Зокрема, значну увагу приділяли прийому, зберіганню та транспортуванню вакцин, обліку температурного режиму на всіх етапах.

По завершенню візиту у Львівській області представники моніторингової групи надали практичні поради та рекомендації стосовно подальшого процесу вакцинації.
Зазначимо, що за весь час проведення вакцинальної кампанії у Львівській області провакциновано 167 718 людей, з них 15 999 осіб у центрах вакцинації населення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: