У Львові відкрилась оновлена «Бібліотека сад» на Шевченка

IMG_3295

«Бібліотека сад» кардинально оновила простір, який завдяки ремонту отримав збільшення для проведення культурних подій та освітньо-дозвіллєвих заходів.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Оновлена бібліотека – це трирівневий простір, де на першому поверсі - зручний лекторій із можливостями кінозалу та театральних репетицій і виступів, водночас поруч розташована кухня. На другому – два читальних зали із можливістю коворкінгу, спільної роботи, проведення навчань та воркшопів. Мансарду бібліотеки облаштовано під зону для відпочинку як дітей, так і дорослих.

«Бібліотека сад» буде працювати з різними молодіжними громадськими організаціями, щоб вони могли тут збиратись і формувати відповідне комунікаційне середовище. Будуть проводитись різні лекції, тренінги, дискусії та майстер-класи, щоб громаді завжди було цікаво прийти.

На книжкових полицях читачів чекають твори класиків і сучасних авторів, бестcелери, науково-популярна та профільна галузева література, а також актуальна періодика тощо. У бібліотеці будуть проводити літературні клуби та читання. Планується запуск онлайн-радіо, де будуть спеціальні літературні подкасти тощо.

Головним персонажем «Бібліотеки саду» є голуб Ромко, який оселився там і буде промоутером цілого простору та популяризатором читання. Голуб Ромко буде інформувати про події бібліотеки у соціальних мережах на кожен місяць вперед, залучати до співпраці молодіжні організації, ділитися книжковими новинками бібліотеки та вести медіа комунікацію із відвідувачами.

У бібліотеці працюватиме дитячий театральний гурток та садовий клуб, проводитиме свою діяльність «Пласт», восени будуть проводити курси для дорослих від Центрів Едукації.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: