У яких лікарнях Львівської області перебуває найбільше пацієнтів із коронавірусом

IMG_3326
Фото з архіву редакції (ілюстративне): такий вигляд має резервне відділення для пацієнтів з COVID-19, яке розгорнули у Львові, на базі міської лікарні швидкої допомоги.

Ліжкова мережа медзакладів, де проходять лікування хворі з коронавірусом у Львівській області, заповнена на 7,21% станом на ранок четверга, 1 липня.

Як повідомили в департаменті охорони здоров'я облдержадміністрації, минулої доби до лікарень шпиталізували ще 21 особу. Зараз у реанімації перебуває 32 людини, з них на апаратах ШВЛ – 10 пацієнтів.

У дванадцяти стаціонарах міста та області лікується 237 людей. Найбільше пацієнтів з коронавірусом є у Львівській клінічній лікарні швидкої допомоги, а саме 47 осіб, далі по місту 34 пацієнти є у обласній інфекційній лікарні, 26 — у Центрі легеневого здоров'я, у Львівському обласному госпіталі ветеранів воєн та репресованих проходять лікування 30 людей та 3 пацієнти перебувають у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» .

У Львівській області найзаповненішою є Стрийська міська лікарня, де перебуває 37 пацієнтів, у Рудківській лікарні лікується 20 хворих з коронавірусом, 16 пацієнтів перебуває у Новояворівській РЛ №1 імені Юрія Липи, 14 пацієнтів — у Перемишлянській ЦРЛ, по дев'ять — у Стебницькій міській лікарні та Кам'янка-Бузькій ЦРЛ та семеро пацієнтів — у Сокальській ЦРЛ.

Нагадаємо, що минулої доби коронавірус виявили у ще 29 мешканців Львова та області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: