На кількох львівських вулицях обмежать рух через змагання із трейлу

foto2-3-696x522

3 липня у Львові відбудеться міський ультра-трейл — Lviv Ultra-Trail 2021. Це унікальні змагання, адже : тільки 20 міст в світі приймають подібні змагання, це найдовша дистанція, яка буде проводитись в місті, і становить 70 км, а також це перший трейл поза межами гір в Україні, який дозволяє учасникам взяти участь в UTMB World Series.

Львів — у двадцятці міст у світі, де відбудуться змагання із трейлу.

3 липня у Львові відбудеться міський ультра-трейл — Lviv Ultra-Trail 2021. Це найдовша дистанція, яка буде проводитись в місті, і становить 70 км, а також це перший трейл поза межами гір в Україні, який дозволяє учасникам взяти участь в UTMB World Series, повідомляє пресслужба ЛМР.

В забігу братимуть участь близько 300 спортсменів з різних куточків країни, у тому числі іноземці.

Старт та фініш відбудеться в !FESTrepublic. Атлети матимуть можливість пробігти одну з чотирьох дистанцій на вибір - 11 км, 23 км, 42 км і 70 км. Всі маршрути сертифіковані ITRA і отримали відповідні бали.

Після завершення змагань на всіх учасників чекає реабілітація у вигляді масажу від медичного партнера заходу Центру фізичної реабілітації Innovo, крафтове пиво Pravda Beer Theatre, медалі, футболки. На переможців чекатимуть призи від головного спонсора компанії Symphony Solutions, компаній Nutrixxion, Gorgany, Зерновита, Footbalance, тVOя лабораторія, Compex.

Буде обмежений рух вулиць : Старозненська, Опришківська, Ужгородська, Ужгородська - кінець Замкової, Опришківська (кінець Кривоноса) і Глинянський Тракт (перетин з вул. Над Джерелом/АЗС Укр-петроль).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: