До львівського аеропорту прилетів перший літак із Саудівської Аравії

203963406544011166784778123081930903068467n-af3aa63a
Фото: ЛМР

Арабська авіакомпанія Flynas відкрила прямий регулярний авіарейс зі Львова до столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяду.

Вчора до Львова прилетів перший літак цього рейсу. Перших туристів зустрічали з квітами та солодощами.

Рейси почали виконувати з 3 липня, і вони будуть регулярними – щосуботи та щовівторка. Зі Львова літак вирушатиме о 19:40 та прибуватиме до Ер-Ріяду о 1:10. У зворотному напрямку літак вирушає о 13:40 із прибуттям у Львів о 18:50. Час у дорозі – трохи більше 5 годин.

Вартість квитків починається від 9,3 тис. грн у одну сторону. На сайті авіакомпанії вже можна купити квитки на рейси. Із собою у салон літака можна взяти 7 кг багажу.

Також, як розповіла Тетяна Романовська, компанія відкриває рейси Джидда-Львів. Тобто, загалом Львів буде мати 4 рейси на тиждень.

«Дуже цікавий напрямок, абсолютно несподіваний для Львова. Звичайно, спочатку рейси відкрились до Києва, і пасажири, які прилітали до Києва, після двох днів перебування у столиці, їхали до Львова. Тому авіакомпанія вирішила після київського напрямку відкрити Львів. Тому ми будемо мати 4 рейси на тиждень: два рейси з Ріяду, два рейси з Джидди. Ми бачимо, що є повне завантаження літака. Ми хочемо, щоб ці пасажири знайшли у нас свою туристичну ідею, їм дуже подобається Львів, бо це зелене, свіже місто, їм подобаються наші Карпати. Тому наше завдання – гарно спрацювати у сфері туризму, показати гарні місця в області та в місті, треба гарно спрацювати з туристичними компаніями. Думаю, поки буде 4 рейси, а далі будемо очікувати на 6-8. Компанія також обіцяє, що ці рейси будуть і взимку. Зимою, думаю, ми туди полетимо, бо там у цей час не така спекотна погода», - розповіла Тетяна Романовська.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: