У Львові відбулись урочистості з нагоди Дня поліції

unnamed-9c940832
Фото: ЛМР

Сьогодні на проспекті Свободи відбулись урочистості з нагоди Дня національної поліції України та випуску й посвячення в захисники правопорядку випускників Львівського державного університету внутрішніх справ. 

Сьогодні на проспекті Свободи відбулись урочистості з нагоди Дня національної поліції України та випуску й посвячення в захисники правопорядку випускників Львівського державного університету внутрішніх справ.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

«Ця площа чула дуже багато слів впродовж усіх років незалежності. Сьогодні найбільше хвилюються батьки, ваші рідні, які дозволили вам піти вчитись і працювати в поліції. Давайте подякуємо батькам і їх підтримаємо.

Хочу кілька слів сказати тим працівникам поліції, які сьогодні є у строю. Щодня ви приймаєте рішення. Я би дуже просив вас пам`ятати про присягу, яку ви давали свого часу. Коли у вас є сумніви, я завжди рекомендую піти на Меморіал пам`яті Героїв Небесної Сотні, подивитись в очі тим, хто віддав своє життя, можна подивитись в очі на Личакові тих, хто загинув під час російсько-української війни. Всі ці хлопці та дівчата віддавали своє життя, щоб було панування закону. Від вас залежить, чи буде правда, і чи буде домінування закону. Хочу звернутись до тих офіцерів, які сьогодні отримали свої погони. Бажаю вам у житті бути сміливими, не боятись, бо страх паралізує. Якщо ви йдете вперед, захищаєте право, державу, ви завжди маєте підтримку Бога і громади. Це дуже важливо – не боятись. Ви – наша надія, ви народились вже в часи незалежної України, ви не інфіковані бацилою радянського союзу, двійних-трійних стандартів. Ми у вас віримо.

Сьогодні всі готові об`єднатись і вам допомогти, бо ви тут, в першу чергу, є представниками закону, і коли є складно, важко, що б не говорили, але беруть телефон і дзвонять у поліцію, просять про допомогу. Бажаю усім здоров`я, твердості і великої любові», - сказав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Відтак, мер вручив відзнаки.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків і відданість присязі, служіння українському народові та з нагоди Дня Національної поліції України, відзнаки отримали:

– полковник поліції Дмитро Кобелька – начальник управління оперативного забезпечення та оперативного реагування Головного управління Національної поліції у Львівській області;

– капітан поліції Роман Наконечний – старший слідчий слідчого відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області;

– капітан поліції Василь Іванюк – начальник відділу протидії груповим злочинам спрямованим на порушення рівноправності громадян управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області

  • підполковник поліції Роман Козуб – заступник начальника Львівського РУП з превентивної діяльності.

За сумлінне навчання, активну участь у науково-дослідній роботі й громадському житті навчального закладу та з нагоди випуску і посвячення в захисники правопорядку випускників Львівського державного університету внутрішніх справ, відзнаки отримали:

– Павло Климчук – випускник Львівського державного університету внутрішніх справ;

– Наталія Коноварт – випускниця Львівського державного університету внутрішніх справ;

– Арсентій Семенюк – випускник Львівського державного університету внутрішніх справ.

Монету Короля Данила Галицького міський голова Львова вручив керівнику поліції Львівської області Олександру Шляховському.

До слова, подію організували Головне управління Національної поліції у Львівській області та Львівський державний університет внутрішніх справ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: