Святкування дня народження на Меморіалі Героїв Небесної сотні у Львові: стали відомі нові подробиці

si
Скрін-шот із відео

Із феєрверками, танцями та під російську музику — подруги влаштували святкування день народження 18-річної дівчини на Меморіалі пам'яті Героїв Небесної сотні у Львові 

Із феєрверками, танцями та під російську музику подруги влаштували святкування дня народження 18-річної дівчини на Меморіалі пам'яті Героїв Небесної сотні у Львові

Про цю подію повідомила спільнота Друга приватна мемарня у Facebook із посиланням на відео із Instagram блогерки. Сторінка дівчини станом на зараз вже видалена.

Так, у суботу, 3 липня, після опівночі, відео у соцмережі поширила дівчина із ніком Neoniіla Mamedkhanova. На відео видно, як подруги підготували сюрприз іменинниці — зі співами під російську музику, феєрверками та танцями.

Відео за участі дівчат викликало бурхливе обговорення у соцмережах. Деякі користувачі зазначають, що вони — студентки, навчаються в університетах Львова та Тернополя, їм по 18 років, а одній із них — 21.

Припускається, що батьком вже згаданої Неоніли є Мамедханов Іван Асланович, який, за даними аналітичної платформи YouControl, є в.о ДП «Львівський державний інститут проєктування комунального будівництва «Львівдіпрокомунбуд».

У його декларації про доходи як член родини (донька) значиться Мамедханова Неоніла Іванівна. Дружина Івана Мамедханова - Ірина Сороченко, директор ПУ Науково-дослідний інститут судових експертиз та права, власником якого є Ігор Самардак, колишній голова Яворівської РДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: