Львівського прикордонника, який отримав хабар за нерозмитнення товарів, триматимуть під вартою

гроші
фото ілюстративне

Слідчий суддя Личаківського районного суду Львова Сергій Яворський залишив під вартою  інспектора відділу «Краківець» прикордонної служби Львівського прикордонного загону, якого підозрюють в отриманні 3,6 тисячі доларів хабаря за переміщення товарів без митного оформлення через державний кордон України.

Про це пишуть Наші Гроші.

Підозрюваний перебуватиме в ізоляторі з подальшим переведенням в СІЗО до 21 серпня 2021 року, або може вийти під заставу у розмірі 79 тис. грн. Прокуратура просила суд про тримання під вартою, через загрози переховування та впливу на свідків.

Раніше прес-служба офісу Гепрокурора повідомляла про затримання інспектора 23 червня, коли той отримував другу частину хабаря у сумі 2,3 тис. доларів. Хабар він отримував за те, що через один з пунктів пропуску Галицької митниці планували перевезти вживану побутову техніку, хімію, та продукти харчування.

Прикордонникові інкримінують ч.3 ст.368 КК України – одержання неправомірної вигоди службовою особою. Також суд відсторонив підозрюваного від посади на 2 місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: