На Львівщині проведуть військові навчання «Три мечі-2021»

trenuvannya-zsu-2
Фото з відкритих джерел.

На Яворівському полігоні з 17 по 30 липня Україна, США, Литва і Польща проведуть спільні військові навчання «Три мечі-2021».

Про це повідомляє Reuters.

Зокрема, до навчань будуть залучені понад 1200 військовослужбовців і 200 бойових машин. Навчання вперше проводять в Україні.

Від України у маневрах візьмуть участь підрозділ 80 окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ.

«Три народи – єдина ціль. Три народи #ЛИТПОЛУКРБРИГ (Литовсько-польсько-української бригади імені Великого гетьмана Костянтина Острозького) поділяють спільні цінності і представляють єдність багатонаціонального підрозділу, що в свою чергу відображає стабільність, готовність і єдність зусиль в регіоні», – зазначається у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Маневри дозволять країнам-учасницям побудувати та підтримувати ефективні робочі відносини і поліпшать взаємодію між представниками ЗСУ та ЗС НАТО, при цьому​ «Три мечі 2021» матимуть виключно оборонний характер, наголошено в заяві.

Навчання Три мечі 2021 – це багатонаціональні навчання які будуть проведені в якості командно-штабного навчання та навчання із залученням військ для здійснення маневрів у польових умовах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: