Слідчі Львівщини викрили незаконне втручання в реєстр боржників

реєстр боржників
Фото з відкритих джерел.

Поліцейські оголосили підозру заступниці начальника одного з районних відділень Державної виконавчої служби Львова за несанкціоноване втручання в роботу Автоматизованої системи виконавчих проваджень та перешкоджання виконання рішення суду.

Про це повідомляє Нацполіція.

У вівторок, 6 липня, в поліції Львівщини розповіли, що заступниця начальника районного відділу Державної виконавчої служби Львова внесла незаконні зміни до Автоматизованої системи виконавчих проваджень, а саме – змінила ім’я боржника. Після цього чоловік вибув з реєстру боржників та отримав можливість незаконно відчужити свій автомобіль Volkswagen Golf, який за рішенням суду перебував під арештом.

Таким чином державний реєстратор перешкодила виконанню рішення суду щодо стягнення з боржника 55 тис. грн на користь страхової компанії.

Посадовиці повідомили про підозру за ч.1 ст.362 (несанкціоновані дії з інформацією в реєстрах) та ч.2 ст.382 (невиконання судового рішення) ККУ. Винуватиці загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: