«Марш на підборах»: Таран заявив, що розробили іншу модель туфель

33_main-v1625659162
Фото: МОУ.

Міністр оборони Андрій Таран заявив про те, що вже розробили новий зразок туфель з нижчими підборами та шнурівкою на заміну тим, у яких мають крокувати жінки військовослужбовці під час параду до Дня незалежності.

Про це повідомляє ZN.

Таран визнав, що взуття, у якому курсантки мали крокувати Хрещатиком не зручне. Він зазначив, що «до цього з цим взуттям не стикався».

«Після розмов з жінками військовослужбовицями ми з’ясували, що по-перше. ці туфлі звалюються з ноги під час ходьби. По-друге, вони дійсно мають високий підбір, який не дозволяє комфортно йти жінці в строю», - розповів Таран.

За словами міністра, вже розроблено новий зразок туфель, які мають шнурки, що дозволить зафіксувати їх на нозі. Також за словами Тарана шнурівка дозволяє враховувати різну повноту стопи.  Таран запевнив, що нові туфлі також матимуть нижчі підбори.

«Сподіваюся, що найближчим часом ми зможемо виготовити експериментально це взуття в необхідній кількості саме для комплектування коробки жінок військовослужбовець. Після чого, я вважаю, питання буде закрите. Якщо буде позитивний досвід використання цього нового експериментального взуття, то ми потім його приймемо за основу і будемо всім жінкам військовослужбовцям його надавати», - заявив голова МОУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: