У Львові відкрили ультрасучасний спортивний майданчик (фото)

Exif_JPEG_420
Exif_JPEG_420

На вулиці Івана Франка відкрили новий спортивний майданчик для мешканців різного віку.

«Цей майданчик є більш продуманий, тут можуть займатись і діти, і дорослі. З позитивних моментів – освітлення, ми поставили завдання, щоби майбутні наші проєкти вдосконалити, щоби був відеонагляд 24 години на добу, також автоматичне відкривання-закривання дверей, можливість зворотного зв’язку. Це коштує недорого, але буде для наступних наших майданчиків дуже важливим. Ми зараз робимо ставку на якість – зробити якісно і організувати догляд. Без мешканців це буде складно. Бо громада сюди інвестувала 2,5 млн гривень», – розповів міський голова Андрій Садовий.

Майданчик поділений на дві зони: для дітей віком від 3 до 12 років, та для старших відвідувачів, для яких встановлено спортивні ігрові елементи. На ігровому майданчику встановлено безпечне гумове покриття. Навколо майданчика встановлено огорожу, а також освітлення.

«Цей майданчик повністю відповідає сучасним потребам: сучасне обладнання з мінімальним використанням заліза та більшою кількістю пластику та екологічних матеріалів, більше дерева, безпечне тришарове гумове покриття, що враховує коефіцієнт падіння дитини. Ми старалися зробити щось таке, чого ще немає у Львові, тому обирали найбільш сучасні та цікаві елементи. Майданчик поєднує в собі як спортивну частину, так і дитячу. Одна зона зроблена для спортсменів та любителів вести здоровий спосіб життя, а друга – для дітей різного віку», – розповів директор ТзОВ «Динамо-Інвест», яке виконувало роботи, Роман Синявський.

Загальна вартість реалізації цього проєкту становить 2 млн 677 тис. грн.

«Зараз ми вирішили зацікавлювати мешканців не так кількістю, як якістю нових спортивних об’єктів. Ми хочемо, що нові майданчики були оригінальнішими, нестандартними. Зараз ми працюємо над спортивною зоною на Кастелівці, де буде арт-об’єкт. Вже домовляємося з митцями, які б могли зробити художнє покриття. Також на вул. Черемшини ми реалізовуємо громадський проєкт, в якому буде застосовано якомога більше дерева», – розповів директор ЛКП «Спортресурс» Ростислав Зелик.

У мерії планують до кінця року завершити роботи ще по 4 об’єктах:

  • Дитячо-спортивний майданчик на вул. Науковій, 2-4. Загальна вартість 2 млн. 157 тис. грн.
  • Дитячо-спортивний майданчик на вул. Любінській, 152. Загальна вартість 1 млн. 256 тис. грн.
  • Дитячо-спортивний майданчик на вул. Довженка, 10. Загальна вартість 3 млн. 089 тис. грн.
  • Дитячо-спортивний майданчик на вул. Дж. Вашингтона, 17. Загальна вартість 3 млн. 276 тис. грн.

За даними ЛМР, у 2020 році було збудовано 11 нових спортивних та дитячо-спортивних майданчиків та проведено половину робіт ще на 3-ох.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: