У Львові погодили статут територіальних медичних об’єднань

IMG_0683

Депутати Львівської міської ради погодили статут територіальних медичних об’єднань закладів охорони здоров’я та положення про відокремлений підрозділ комунального некомерційного підприємства.

З прийняттям цього рішення розпочинається другий етап злиття комунальних некомерційних підприємств і реорганізації їх у територіальні медичні об’єднання. Як йдеться в ухвалі, після завершення процедури злиття та реорганізації комунальні некомерційні підприємства «Львівське територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги», «Львівське територіальне медичне об’єднання «Клінічна лікарня планового лікування, реабілітації та паліативної допомоги» та «Львівське клінічне територіальне медичне об’єднання акушерства та гінекології» мають створити відокремлені підрозділи.

Нагадаємо, під час минулої сесії, 17 червня, депутати затвердили концепцію розвитку галузі охорони здоров’я  на території Львівської міської територіальної громади.

Йдеться про перші кроки реформування вторинної допомоги, зокрема утворення трьох медичних об’єднань за профілем допомоги. Тоді ухвалу з озвученими правками підтримали 54 депутати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: