У яких лікарнях Львівщини перебуває найбільше пацієнтів з коронавірусом

лікарня
Фото ілюстративне, з архіву редакції

Рекордно низькою є ліжкова мережа медзакладів, у яких проходять лікування пацієнти з COVID-19 у Львівській області: станом на ранок п'ятниці, 9 липня, ліжковий фонд заповнений на 5,84%.

Про це розповіли у департаменті охорони здоров'я облдержадміністрації.

Там також зазначили, що минулої доби шпиталізували ще 15 осіб, а в реанімації перебуває 27 пацієнтів, зя ких дев'ятеро — на апаратах ШВЛ.

Загалом же у стаціонарах перебуває 192 людини. Найбільше хворих — у Центрі легеневого здоров'я — 37 пацієнтів, Клінічній лікарні швидкої допомоги — 36 та обласній інфекційній лікарні — 26. Крім того, ще 24 пацієнти лікуються у обласному госпіталі ветеранів воєн та репресованих, двоє — у Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ».

По області найзавантаженішою є Стрийська міська лікарня, дле станом на ранок п'ятниці, 9 липня, проходять лікування 28 пацієнтів із коронавірусом. Ще 20 хворих є у Новояворівській РЛ №1 імені Юрія Липи. Десятеро — у Стебницькій міській лікарні, шестеро — у Рудківській лікарні та троє — у Кам'янка-Бузькій ЦРЛ.

Нагадаємо, що за увесь час по Львівській області: COVID-19 підтвердили у 137 669 осіб. Померлих - 3664. Одужали – 133 278 осіб. А минулої доби інфікування ковідом виявили у 39 мешканців Львова та області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: