«Я не вживав наркотиків — це провокація», — Юрченко виправдовується про ДТП у Львові

31db3dd9-f0d7766c998e716105756c864e78b6fc
Фото з відкритих джерел.

Народний депутат Олександр Юрченко після скандального ДТП у Львові визнав, що дійсно потрапив в легку аварію, але категорично заперечує, що був під наркотиками. Більш того, він звинуватив у провокації чоловіка, який нібито на нього «налетів».

Про це повідомляє Сегодня.

За його словами, у нього у Львові в автомобілі зламався кондиціонер і він поїхав в СТО для його лагодження, але в центрі міста потрапив в неприємну ситуацію.

«Здавав задом. Несподівано якісь крики. Вибігає людина і починає бігати навколо автомобіля з телефоном. Щоб його зупинити, підходжу, взяв його телефон. Був впевнений, що це якась провокація, тому що людина несподівано починає агресивно поводитися. Ця людина не просто ображає, а поводиться, ніби він господар Львова — погрози, образи, після чого люди, які зібралися, починають вибачатися за поведінку цієї людини », — сказав Юрченко і додав, що дійсно його «Мустанг» трохи зачепив інший автомобіль.

Після того, як на місце ДТП прибув начальник місцевої поліції, вони вирушили в медичний центр здавати аналізи, а відбувалося це під наглядом поліцейських.

«Я знаю, що нічого не вживав. Або підсипали (наркотики), або це було якось сплановано. Навіть не було думки, що лікарі сфальсифікують аналізи народного депутата в присутності правоохоронних органів ... Я не вживав наркотики ніколи в житті», — повідомив Юрченко.

За словами парламентарія, він здав аналізи в декількох лабораторіях Києва, і ні в одній з них в його крові не були знайдені заборонені речовини.

Нагадаємо, Український депутат Олександр Юрченко, якого підозрюють у корупції, скоїв ДТП у Львові. Парламентар намагався втекти з місця події, за попередніми даними, за кермом він перебував під дією наркотичних речовин.

9 липня нардеп Гео Лерос оприлюднив протокол патрульної поліції, оформлений на депутата Олександра Юрченка, та висновки медогляду, що підтверджують факт його кермування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння під час ДТП у Львові.

Також зазначалось, що автомобіль «Мустанг» не є задекларованим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: