Який вигляд матиме громадський простір на Зеленій у Львові (візуалізація)

215519832_359562522244775_4622199573510260165_n

Сквер, розташований на львівській вулиці Зеленій, мають реконструювати, натомість облаштувавши сучасний громадський простір зі скейт-зоною.

Про це розповіли у департаменті містобудування міськради.

Там обіцяють осучаснити територію та перетворити її на місце активного дозвілля молоді. Адже місце розташування та рельєф дозволяють використовувати простір раціональніше та поєднати тут різні види відпочинку. Після реконструкції у сквері мають з’явитися комфортні зони для відпочинку, алеї, сучасні вуличні меблі, освітлення, озеленення.

Наразі так званою «родзинкою» скверу є ще радянська стела, яка загромаджує простір та не має жодної корисної функції. Як виглядатиме стела в осучасненому просторі, визначатимуть на архітектурному конкурсі.

Сходи, які зараз є у сквері, роблять зелену зону недоступною для маломобільних груп населення. Це також потребує змін.

Щоб раціональніше використати рельєф території, перетворити сквер на місце активного дозвілля, тут планують облаштувати скейт-зону. Тим паче, що поруч заплановане відкриття молодіжного центру, тож створення скейт-парку буде дуже доречним.

За розмірами скейт-парк на вул. Зеленій буде трохи більшим за той, що є на вул. Б. Хмельницького.

«Наразі в управлінні архітектури департаменту містобудування ще напрацьовують концепцію з облаштування нового скейт-парку на вулиці Зеленій», - кажуть у відомстві.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: