Англія скасує карантин незважаючи на високу захворюваність COVID-19

130196

Англія планує повністю скасувати карантинні обмеження попри ріст захворюваності на COVID-19. Останні обмеження мають бути скасовані 19 липня.

Про це повідомляє Associated Press.

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон зазначив, що нині настав сприятливий момент для зняття обмежень завдяки закриттю шкіл на літні канікули.

«Ця пандемія ще не закінчилася. Це захворювання, коронавірус, продовжує нести небезпеку для вас і вашої родини. Ми не можемо просто миттєво повернутися з понеділка 19 липня до життя, як це було до COVID-19», – сказав політик.

Хоча ризики пандемії зберігаються, юридичні обмеження будуть замінені рекомендацією носити маски у громадських місцях і у транспорті. Нічні клуби та інші велелюдні місця повинні перевіряти при вході паспорти вакцинації.

На завершальному етапі послаблення карантинних обмежень в Англії будуть скасовані всі обмеження на громадські збори та заходи із соціального дистанціювання. Нічні клуби знову запрацюють вперше з березня минулого року. Також будуть скасовані обмеження на відвідування концертів, театрів, весіль або спортивних заходів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: