Виступ на Atlas Weekend 2021 ледве не закінчився трагедією для співачки Тіни Кароль

1

Під час свого феєричного виступу на щорічному фестивалі Atlas Weekend народна артистка України Тіна Кароль ледве не задихнулась від надмірної задимленості сцени.

За крок до трагедії на сцені: як це відбувалося

В той момент, коли зірка української естради співала на спеціальній платформі над сценою, вона була так щільно оповита димами від піротехнічних засобів, що Тіна практично не мала чим дихати, це могло закінчитися трагедією. Про цей інцидент співачка розповіла в інтерв'ю ТСН, яке можна повністю переглянути, відшукавши випуск в програмі телепередач на сайті https://tv.meta.ua/.

Співачка відверто розповіла про халепу, в яку вона потрапила через чиюсь прикру помилку. Першого дня все відбувалося за штатним розкладом, піротехніка диміла, але в межах допустимих нормативів, а от наступного дня всі ці норми було знехтувано. Та й самих піротехнічних засобів стало набагато більше. Жодних тестів на можливість працювати в таких умовах, звичайно ж, не проводилось. Тіна банально потрапила в пастку з димів та чадного газу, її спасіння буквально залежало від неї, за кожним ковтком більш-менш свіжого повітря їй доводилося тягнутись. А підступний газ вже робив свою чорну справу, мозок співачки вже не міг підказати, що потрібно просто підвестись на весь зріст та отримати доступ хоча б до не зовсім свіжого, але без газу, повітря над головою. Все відбувалося ніби під час пожежі, коли постраждалі ховаються під ліжко чи в шафу. Окрім цього, артистка була фізично стомлена, оскільки напередодні вийшла заминка з початком виступу, а потім від хвилювання ще й не змогла виспатись. Лихо обійшло співачку, але ж з цього мають бути зроблені жорсткі організаційні висновки, щоб запобігти виникненню подібних ситуацій як з Тіною, так і з будь-ким із мистецького бомонду.

Тіна Кароль, шлях до визнання та неоднозначного відношення шанувальників

Зірка пройшла свій звивистий шлях до звання народної артистки України та всенародної уваги досить жваво. Нагадаємо, що Тіна Кароль - це Тетяна Григорівна Ліберман, 1985 року народження. Звичайно, такі серйозні ініціали не підходили для сценічного імені, от і народився псевдонім, особисто нею придуманий, спочатку Тіна Кароль, а потім ведучі перекрутили під російське - Кароль і воно закріпилось назавжди. Звання народної вона отримала досить рано, в 32 роки. Ставлення шанувальників до співачки розділилось на два протилежні після виконання гімну на даху консерваторії під час святкування Дня Незалежності 2019 року. Одні вважають, що це було неперевершено, інші зробили висновок, що співачка спаплюжила головну пісню країни, заради дешевого піару.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: