Як обрати півонії в магазині

214686937_184929283524277_5411880934199582186_n

Квіти – це більше ніж просто рослини. Вони створюють навколо атмосферу краси, затишку та гармонії.

Особливою популярністю серед поціновувачів квітів користуються півонії, котрий існує чимало сортів та різновидів.

Якщо ви маєте намір, приміром, облаштувати розплідник півоній в Україні https://florium.ua/ru/paeonias/, тоді вам варто почати з купівлі коренів півоній – для цього варто завітати  в спеціальний магазин, де можна придбати не тільки півонії, але й чимало інших потрібних для садівника речей.

Однією з провідних торгових точок в Україні є інтернет-магазин Florium.ua, який пропонує сертифіковані рослини європейської якості за максимально вигідними цінами. І коли ви маєте намір обзавестись півоніями для саджання, це ідеальне місце, де ви їх можете купити. А зробити це можна наступним чином:

  • Завітайте на веб-сайт продавця та оберіть категорію «Багаторічники», далі – «Півонії». До речі, можна також скористатися пошуком – просто введіть потрібний запит і клікніть на кнопку «Знайти»;
  • Далі з каталогу необхідно обрати сорт, який вам найбільше підходить. Можна також скористатися фільтрами, щоб підібрати саме той варіант, який якнайкраще відповідає вашим запитам;
  • Коли ви визначились з потрібним різновидом півоній, просто додайте товар в корзину та приступіть до оформлення замовлення – ця процедура займе лічені хвилини. Доставка замовлень здійснюється по всій території в України.

У випадку, якщо у вас виникнуть якісь запитання чи вам знадобиться консультація, кваліфікована клієнтська підтримка завжди готова допомогти та надати цільні рекомендації.

Деякі рекомендації щодо висаджування півоній

Як правило, півонію висаджують у відкритий грунт навесні, наприкінці літа або ж восени. І щоб вони радували вас своєю красою, під час їх посадки дотримуйтесь декотрих рекомендацій, зокрема:

  1. По-перше, посадкова ямка повинна бути більшою, аніж сам корінь півонії (приблизно на 30-40 см);
  2. По-друге, забезпечте оптимальний грунт. Можна змішати в рівних пропорціях землю і глину, пісок, торф та перегній;
  3. По-третє, активно використовуйте органічне добриво чи деревну золу;
  4. По-четверте, забезпечте півоніям хороших захист від сильних вітрів та протягів;
  5. По-п’яте, не варто поливати квіти занадто часто. Робіть це рідше, але з розрахунком 2 відра води на 1 кущ.

Пам’ятайте, півонії – як кущові, так і трав’яні – найкращий вибір для облаштування домашнього саду, котрий милуватиме око і душу. Головне, купуйте тільки якісні саджанців, правильно їх висаджуйте та ретельно доглядайте за ними. І тоді вони обов’язково віддячать вам взаємністю.

* Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: