На Рівненщині стався розбійний напад на львів'янина

4
Фото: Нацполіція.

13 липня, о 16:15 на лінію 102 надійшло повідомлення про розбійний напад на в'їзді у Дубно.

Про це повідомляє Нацполіція Рівненської області.

30-річного львів’янин повідомив, що неподалік автозаправної станції на в’їзді у Дубно невідомі особи, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, незаконно заволоділи значною сумою коштів та поїхали на позашляховику «BMW X5» у невідомому напрямку.

За отриманим орієнтуванням автомобіль «BMW» патрульні виявили на в’їзді у Рівне. Однак, вимогу про зупинку водій проігнорував та додав швидкості. У результаті переслідування поліцейським вдалося затримати зловмисників на вулиці Радивилівській в обласному центрі. Нападниками виявилися жителі Рівненщини: 42-річний — з Рівненського району, 30-річний рівнянин та 28-річний житель Дубенського району.

Під час проведення першочергових процесуальних дій поліцейські встановили, що  у 26-річного львів’янина, приватного підприємця, через сайт безкоштовних оголошень невідома особа замовила будівельні матеріали із доставкою у Дубно. Разом із 30-річним водієм вони на автомобілі  «Renault Trafic» приїхали на АЗС в обумовлене місце. Втім, «покупець» попросив під’їхати до гаражного кооперативу, що знаходиться неподалік і зазначив, що іде їм назустріч.

Потому невідомий підсів до них в авто, показав, куди їхати і де зупинитися. Під час руху дістав предмет, схожий на пістолет, та почергово направляв його на львів’ян. Після зупинки до транспортного засобу підбіг іще один чоловік, із яким зв’язали потерпілим руки. Тоді незаконно заволоділи грошовими коштами на загальну суму понад 800 тисяч гривень, банківськими картками, двома мобільними телефонами, особистими документами та ключами від автомобіля.

Після цього нападники сіли у автомобіль «BMW X5» та поїхали. Викликати поліцію допоміг чоловік, який знаходився неподалік.

Із місця події, де затримали нападників, слідчі вилучи речові докази, які мають суттєве значення у справі. Місце знаходження грошових коштів і зброї встановлюється.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: