Стало відомо, скільки бюджетних місць у львівських вишах

biblio_11

З 14 липня абітурієнти можуть подавати заяви та документи на вступ до вищих навчальних закладів. 

З 14 липня абітурієнти можуть подавати заяви та документи на вступ до вищих навчальних закладів.

У Львівському університеті імені Івана Франка бюджетну форму здобуття освіти зможуть подати не більше 5-ти заяв. Найбільше мість на спеціальності : Право, Комп’ютерні науки, Філологія, Германські мови і літератури (переклад включно), перша – англійська та Економіка.

Ці професії є найдорожчими, якщо обирати навчання за контрактом: Право, Міжнародне право, Інженерія програмного забезпечення та Статистика – по 38,255 тисяч гривень на рік. За Філологію, Міжнародні економічні відносини та Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії доведеться викласти по 35,195 тисяч гривень.

У Львівській Політехніці 2975 бюджетних місць. Найбільше місць на спеціальності отримали напрямки: Комп’ютерні науки, Комп’ютерна інженерія, Будівництво та цивільна інженерія, Інженерія програмного забезпечення. Водночас зменшено кількість державних місць на : Право, Управління та адміністрування, Соціальні та поведінкові науки.

Найдорожчою спеціальністю є Інженерія програмного забезпечення - 36 тисяч гривень за рік. Комп’ютерні науки – 35 тисяч гривень, Системний аналіз та Інформаційні системи та технології – 33 тисячі гривень.

У Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького є близько 500 державних мість, найбільше виділили на спеціальність Медицина. За контрактом вартість навчання для майбутніх стоматологів складе 45,2 тисячі гривень за рік, на спеціальності Медицина – 39,5 тисяч гривень за рік. Найдешевша професія - Фармація – за рік «витягне» 31,3 тисячі гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: